Bild
Nästa artikel

Automobil 1.12 – i butik nu!

Tidningen

Det här är nummer 333 av Automobil sedan tidningen startades 1982. Det är också sista numret som du kan köpa i butik; en unik tidning i ett unikt format och med unikt utseende och innehåll.

PROV Porsche 911 Carrera S För tredje gången på snart 50 år har Porsche släppt en helt ny 911. Daniel Östlund for till Kalifornien för att ta tempen på nykomlingen, kallad 991.

PRYLEN PiCycle Inte bara en kul design, utan också full av framtidsteknik. Möt PiCycle, en liten glimt av hur världen kommer att se ut i framtiden.

PROV Nya BMW 3-serien 
Snart är den raka sexan ett minne blott. Det hindrar inte Staffan Erlandsson från att låta sig charmas av fyrorna i BMW:s nya 3-serie, kallad F30.

PROV Audi S8 Med en fyrcylindrig V8 vänd ut och in ska Audi S8 krossa motståndare på bana samtidigt som den bjuder på viskande stillhet. Vi provkör i Spanien.

PROV Citroën DS5 Som en sten formad ur vågorna, påstår Citroën att deras livsstilsbil DS5 ser ut. Provryttare Carlquist finner mest sten i fjädringskomforten.

A-TEST Mercedes-Benz C 63 AMG Coupé  Lite mer laid back än vad vi är vana vid, det var vad C 63 AMG var i A-testet. Kanske lite för avspänd, för siffrorna var inte bara smickrande. 

PROV C 63 AMG Black Series Lite mindre laid back än vanliga C 63 AMG, det beskriver Black Series-varianten ganska bra. Vi fick vrida ur den på legendariska Laguna Seca.

PROV Bentley Continental GTC Två och ett halvt ton, 575 hästkrafter, två miljoner kronor – specifikationerna är överväldigande. Resultatet? Ett upphöjt lugn. 


DOKUMENT Måsvingen som inte lyfte Neubauer var inte nöjd. I hans värld hade måsvingen inte en chans att vinna vare sig Le Mans eller Mille Miglia. Men historien gav honom fel.  

KÖPGUIDE Mini Cooper S I sin andra generation är Mini Cooper S en riktig pärla: stökig, rolig och snabb. Vi vänder ut och in på modellen som begagnad och tipsar om felen. 

KLASSIKER Iso Fidia mot Maserati Boutique-superbilar, vad är det? Iso Fidia är en sådan, Maserati Quattroporte en annan: handbyggda bilar med en air av det ljuva livet. 

COLLECTION Fredriks Alfa Romeo Att köpa bil i Italien kräver sin man. Tur att den gick att registrera i Frankrike, där hustrun är skriven. Och vad är det egentligen med motorn?

RESA Med Aventador till Borås Lokaltidningens reportrar anade scoop – en Lamborghini Aventador hade siktats i staden. Bakom ratten satt förstås Calle Carlquist.

 
TIOLISTAN Lysande lånade ... Karosserna är snidade av de största namnen i industrin. Men baklamporna, de ägnades inte mycket mer än ett telefonsamtal till grannfabriken.
Automobil 1.12 – i butik nu!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.