Bild
Nästa artikel

Automobil 9.10 – I butik!

Tidningen

I nya numret av Automobil kör vi Ferrari 458 och 599 GTO – 14 sidor med makalösa bilder.
Tommi Mäkinen och Anders Adolfsson kör Subaru STi Racing.
Kärleken till Alfa Romeo sätts på prov när nya Giulietta A-testas.
Diesel ställs mot hybrid i duellen mellan Jaguar XJ och Mercedes S-klass .
”Le Mans Classic 2010” visar att gårdagens klassiska racebilar går lika bra idag.
Köpguiden nagelfar vardagssnyggingen BMW 330 Ci.
Maserati 5000 GT jagar Magdalena Graaf på Ring Knutstorp.
Miller-Offenhausermotorns spännande tävlingshistoria avhandlas av Fredrik Westin. Och mycket, mycket mer!

 

Provbläddra här!
 

FRONT Nyheter
Nytt i stort och smått från hela världen. Vi tar dessutom tempen på två nyutkomna böcker om den nyligen avslutade Saabaffären.

TRÄFFPUNKT 80 Pop up!
Åttiotalet har aldrig varit så poppigt som nu. När flera hundra poppar upp samtidigt vet man att det handlar om Träffpunkt 80.


PROV Ferrari 458 Italia & 599 GTO
Calle Carlquist har krupit under skinnet på två av årets allra mest kaloririka sportbilsnyheter och berättar om vad han upplevt mellan hud och organ.

PROV Subaru Impreza STi Racing
Med vässat chassi och förbättrad aerodynamik ska Impreza STi Racing bjuda på en ännu större upplevelse än förr. Men vad har hänt där bak?

A-TEST Alfa Romeo Giulietta
Förväntningarna är höga när entusiasternas favoritmärke släpper en ny modell. Lever Giulietta upp till förväntningarna eller blir det platt fall? Vi vänder och vrider på nykomlingen tills svaret blir glasklart.

DUELL Jaguar XJ vs. Mercedes S
Det är inte första gången som Tyskland och Storbritannien skramlar vapen mot varandra, men aldrig har väl uppgörelsen varit så viktig. Och är det så att snålheten bedrar lyxigheten? Diesel ställs mot hybridteknik.

RACING Le Mans Classic 2010
En svettig sommarhelg möttes bilar från 1923 till 1979 på legendariska 
La Sarthe i Le Mans och plötsligt var allting som förr. Fast nu.

PROV Audi A7
Under skalet gömmer sig nästa generation Audi A6, men kostymen är snävare skuren. Lennart Backlund for till Sardinien för att känna på nykomlingen.

KÖPGUIDE BMW 330 Ci
Den är silkeslen och snabb, dessutom snygg som få, coupéversionen av den förra treserien. Men plugga för guds skull CDV-ventilen!

KLASSIKER Maserati 5000 GT
Detta var bilen att synas i om man var kunglighet i slutet av femtiotalet. Prestanda var osannolika, tillgängligheten noll för dödliga. Niklas Hannah kör ett exemplar på svensk mark och – hamnar mitt i hetluften på Ring Knutstorp. 

FUTURE CLASSIC Alfa 147 GTA
Så galen var idén att den bara kunde vara italiensk – att stoppa en jättemaskin i nosen på den stackars näpna Alfa 147. Möt GTA, en framtida klassiker. 

BERÖMDA MOTORER #2 Offy!
Miller-Offenhausermotorn är världens genom tiderna mest framgångsrika 
tävlingsmotor. Fredrik Westin berättar dess sanslösa historia.

COLLECTION Önos 
Daniel har köpt en högerstyrd lågpris-Miata som heter Eunos och Calle sparar pengar hela vägen till banken i en Ford Fiesta. VIP, mind you!

REPLAY Tysklands GP 1957
Han kallades inte Maestro för inte, Juan Manuel Fangio.Han visade en gång för alla var skåpet skulle stå på Nürburgring 1957, där han säkrade sitt femte mästerskap.
 

Provbläddra här!

Automobil 9.10 – I butik!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.