Bild
Nästa artikel
Klassiska sportbilar varje fredag i Readly och Ztory

Klassiska sportbilar varje fredag i Readly och Ztory

Tidningen

Automobil Classic Cars har ett liv även bortom papperstidningen. I de digitala magasintjänsterna Readly och Ztory ger vi dig en ny sportbil varje fredag.

Kanske är det här din första kontakt med varumärket Automobil, kanske var du prenumerant redan första året. Strunt samma. Vi som jobbat med Automobil har alltid haft en passion för sportbilar, och försökt att förmedla den i text och bild. Vi älskar sportbilar och då framförallt klassiska sådan. Vi är kort sagt ett gäng nördar i ordets alla bemärkelser och nu återuppväcker vi Automobil.

Varje fredag bjuder vi på en ny sportbil i de digitala magasinapparna Readly samt Ztory. Där betalar du en fast månadsavgift och kan sedan läsa hur mycket du vill. 

Vi har även gjort ett digitalt projekt med alla de bästa artiklarna om klassiska sportbilar ur tidningens arkiv förpackat som en app. Fotografera QR-koden här nedan, eller om du redan surfar på en padda eller telefon, så klickar du bara på koden så länkas du över till Google Play eller App Store för att ladda ner appen med inte mindre än 69 artiklar om klassiska sportbilar.

Utöver detta gör vi dessutom ett antal tryckta tidningar, hittills har projektet släppt ett nummer per år; 2013 och 2014. Årets nummer kommer den 9 juni. Missa inte det!

 

qr_acc.png

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.