Bild
Nästa artikel
Långläsning ligger i tiden

Långläsning ligger i tiden

Tidningen

Samtidigt som vi presenterar en jättetidning med enbart långa reportage presenteras siffror på vilka tidningar som går bra just nu. Inte förvånande är det just tidskrifter med långa reportage som ökar. Classic Cars ligger i tiden.

I en intervju med Dagens Media konstaterar Mattias Göransson som är chefredaktör till Filter att det är den långa reportageformen som är en stark tidsanda just nu:

 

– Många andra långa journalistiska format går bra nu: dokumentärfilmer, radiodokumentärer, fackböcker, biografier. Problemen finns där man försöker göra det mer rapsodiska och snabba, framför allt kommentarer och spaningar eller rena trendsvep – allt det där finns ju, men roligare, snabbare och gratis, på nätet, berättar Mattias Göransson i intervjun. 
 
Vi tror att Mattias har rätt och att du kommer gilla Classic Cars - oavsett om du väljer print eller digital version. Du hittar den nya tidningen i handeln nu. 
Taggar: Tidningen, Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.