Bild
Nästa artikel
Ny tidning - Classic Cars ute nu!
Ny tidning - Classic Cars ute nu!
Ny tidning - Classic Cars ute nu!

Ny tidning - Classic Cars ute nu!

Tidningen

Nu har vi tryckt en vanlig tidning med Classic Cars! Ett 180 sidor tjockt specialnummer om de viktigaste sportbilarna. En tidning som verkligen går på djupet kring odödliga klassiker som BMW 3.0 CSL, Ferrari 512 BB, Lamborghini Espada och Lancia Delta Integrale för att nämna några få.

Tidningen Classic Cars innehåller höjdpunkterna ur Automobil de senaste tio åren, de viktigaste klassiska sportbilarna med de bästa bilderna och vassaste texterna svensk motorjournalistik har skådat. Ja, det är i alla fall vad vi själva tycker, men vi är å andra sidan part i målet. 

 

Tanken från början var att enbart göra Classic Cars i digital form men läsarens ord är lag, och många har efterfrågat en tryckt version så då testar vi ett experiment med just det. Kan en tidning som enbart innehåller långa, djupa, initierade artiklar om klassiska sportbilarna med fokus på epoken kring 80-talet fungera? Vi bestämde oss för att testa, och kryddade anrättningen med en del 60-, 70- och 90-tal också. 

 

Tidningen Classic Cars finns i handeln nu och du hittar din närmsta återförsäljare om du öppnar länken här i högerspalten. Klicka gärna på gilla knappen för att sprida denna artikel på facebook. Finns det tillräckligt stort intresse för den här typen av produkt kommer projektet att leva vidare.

 

Vill du läsa artiklarna digitalt går de som vanligt att ladda ner i appen "Automobil Classic Cars" som finns för både Apple och Android. Du hittar samtliga reportage i appen, för endast 69 kronor. Vi publicerar dem även i de digitala lästjänsterna Readly samt Ztory. 

 

Tyvärr måste vi göra er trogna prenumeranter besvikna, om ni har alla nummer av Automobil i pärmar är det här inte tidningen för er - ni har redan läst artiklarna. Det är däremot en möjlighet för alla andra att få 188 sidor med de bästa sportvagnsklassikerna för endast 99 kronor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.