Bild
Nästa artikel

Automobil 8.10 – I butik!

Tidigare nummer

Nya Automobil kokar av bilglädje! A-test av Audi R8 Spyder på gata, bana och i A-sprint, vi kör alla generationer av BMW M3 inklusive nya banlokomotivet M3 GTS, A-testar Volvo C30 Polestar och viker ut hela Aston Martinprogrammet. Och mycket, mycket mer!

SPOTLIGHT Lotus t125
Jaså, du vill bli snabbast av alla på nästa klubbträff när bankörning står på programmet? Här får du ett anspråkslöst förslag till redskap.

FRONT Svenskt Sportvagnsmeeting
Årets största sportvagnsevenemang sett genom Daniel Östlunds väldigt stora ögon – för det här var entusiasthelgen som gick utanpå det mesta.

FRONT Automobil Classic Cars 2010
Är det parken, bilarna, gräset, människorna, slottet eller vädret som gör att succén upprepas år efter år? Antagligen alltsammans i skön förening!

FRONT Nyheter
Cykeln du designar själv, klockor för miljoner och så en titt på det som sig
i bilvärlden tilldragit haver sedan sist – nästa Porsche 911 till exempel.

PROV BMW M3 GTS
Vi har röjt runt i M3-historien med anledning av att modellnamnet fyller 25 år. M3 GTS är senaste tillskottet – en rå, morotsfärgad sak, full av vitaminer.

DUELLEN BMW CSL gammal mot ny
Osannolik kamp mellan lättviktsgenerationer. BMW M3 CSL E46 från 2003 slänger handskarna mot en lätt sargad BMW 3,0 CSL 1972 – som inte duckar.

CAB-DUELLEN M3 E36 möter M3 E30
BMW M3 tände eldarna hos dem som ville ha en gymnastisk och sportig kompaktsedan, men även soldyrkarna fick sitt. Vilken generation var bäst?


A-TEST Audi R8 V10 Spyder
Taklös men allt annat än taktlös superbil. Daniel Östlund kastar loss på långresa längs somriga vägar – och agerar plötsligt racetaxichaufför.

MUSEUM Louwman
Nytt, ännu ganska okänt museum för oss svenskar. Men har man såväl Toyota 2000 GT som en bil som ser ut som en svan kan det nog bli ändring.

A-TEST Volvo C30 Polestar
Företaget som trimmar Volvobilar i STCC spänner musklerna och leker med tanken på produktion. Hur skulle den pyjamasblå skapelsen klara Automobils A-sprint?

DRÖMFABRIKEN Aston Martin
Han heter Lund, Eric Lund, och har kört programmet från den supermoderna sportbilstillverkaren med det anrika namnet. Här är hans berättelse.

KÖPGUIDE Chrysler 300C
Blandningen av retro och modernt skapade en tyskamerikansk karaktär som slog rejält också i Sverige. Tänk på det här innan du själv slår till på en begagnad.

KLASSIKER Alfa Romeo SZ
Beauty mötte beast: Snart 20-årig teknik fick fascinerande skräckansikte och blev en av 100-åriga Alfa Romeos mest minnesvärda modeller.

FUTURE CLASSIC Ford Racing Puma
Redan i standardskick är lilla Puma en vassfotad – men smula misskänd – uppenbarelse. Råkar du hitta ett av de 500 Racingexemplaren är rådet enkelt: Köp!

BERÖMDA MOTORER #1 Lancia 037 & S4
Ny serie: Fredrik Westin, teknologie doktor i förbränningsmotorteknik, serverar roliga och lärorika spån om makalösa motorer. Premiären är italiensk!

REPLAY Mark Donohue
På racingscenen: Gudabenådad ingenjör, ett reglemente med himlen som tak samt en tysk sportvagnsspecialist på väg att mosa konkurrensen i Can-Am.

Taggar: Tidigare nummer
Automobil 8.10 – I butik!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.