Bild
Nästa artikel

LISTA: 10 heta hantverkaråk

LISTA

Nu listar vi specialversioner av yrkesfordon. Kompressormatad pickup eller Porsche-inspirerat skåp, allt finns.

Det är inte bara motorjournalister som vistas mycket ute på vägarna. Långtradareförare, bussförare och hantverkare är tre andra flitiga trafikantgrupper.
Och hantverkarna är lyckligt lottade. De erbjuds ofta fordon i speciella utföranden. Sportpaket, Porsche-dekaltrim, Harley-Davidson-attribut. Det är säkert marknadsundersökningar som visat vilka strängar som ska slås ann för att rörmokare och elektriker ska betala lite extra för att få sin bil ”pimpad” från fabrik.

Således. Nu serverar Automobil topplistan över tidernas fränaste arbetsfordon. Starta bildspelet ovan och följ med!

Taggar: Topplistor, Hem

Kommentarer

#1
seba
2011-01-08 19:53

Halva Australien kör runt i fantastiska Holden pickisar, dvs en robust och snabb personbilsaktig pick-up. Varför i hela friden finns inte liknande bilar här uppe i Scandinavien?

#2
Tasso Kazantzidis
2011-01-15 10:44

cheva ssr,fullständigt oduglig och fräck

#3
Johan Huddinge
2011-01-25 04:33

@ seba:
Därför att det är smartare och billigare att åka runt i en Caddy som skyddar det du transporterar mot snö, slask, regn och i viss mån stöld. Att det över huvud taget säljs några pickisar i Sverige beror till 95% på de förmånliga skatteregler som de av någon outgrundlig anledning omgärdas av.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.