3-åring kör Evo 6

3-åring kör Evo 6

Publicerad 2012-05-22 17:53
Video

I den här videon får vi se en 3-åring sno åt sig nycklarna till en Mitsubishi Lancer Evo 6 och köra runt stan med kombinationen House-musik och 320 hästkrafter.

 

Filmen är gjord av Van Maaren Autos, en bilåterförsäljare i Nederländerna. Visserligen är det en väldigt bra fake, men man får ta det för vad det är - hon är i alla fall en duktig skådespelare! 

Artikeln har
1
kommentar

Hej Lene! Ff6rste5r se5 ve4l hur det e4r, ta det lugnt se5 ska du se att det blir be4ttre! He4r hos oss skiner solen idag och det e4r rigktit skf6nt sommarve4der, pe5 snudd till ff6r varmt faktiskt! Men skam den som klagar nu ne4r det e4ntligen blivit sommar :)Det ste4mmer, jag skulle hemskt ge4rna vilja ha mallen om det ge5r att lf6sa pe5 ne5got se4tt, se5 kul!Jag har en liten ide9 med den...Sen e4r det ju inte se4kert att resultatet som kommer ur he4nderna ste4mmer rigktit med hje4rnans bild.. ha ha!I helgen ska vi e5ka till Ullared!! Vi le4mnar ve5ra tone5ringar hemma till deras stora sorg (de klarar sig alldeles utme4rkt, men de vill ge4rna hje4lpa mig att handla upp hela Geke5s!) och e5ker sje4lva jag, gubben och det lilla buset! Ve5ra be4sta ve4nner ff6ljer med se5 jag hoppas pe5 en trevlig week end! :)Skf6t om dig Lene!Kram Annacarin

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker

Picnic UK style

Logga in för att kommentera