Bild
Nästa artikel

Audi R8 välter Lada

Video

Det här är inte något som man ser varje dag. En Audi R8 som sladdar utanför Moskvas universitet, kolliderar med en Lada Samara som välter medan R8:an flyr platsen.

 

Händelsen skedde i Sparrow Hills, utanför Moskvas statsunivseritet. Kurvan är en populär plats bland Mosvkas många driftare men för den här driftaren gick inte allt som planerat. 

En kamera fångade hela händelseförloppet och har de senaste dagarna genererat hundratusentals tittare på Youtube, trots den irriterande vattenstämpeln. Vi ser hur R8:an lägger på en sladd för att kort därefter kolidera med Ladan som välter medans Audin kör mot rött och lämnat platsen. 

Det är inte det vanligaste att stå och filma passerande bilar vilket har lett till diskussioner om att händelsen skulle vara iscensatt. Dock förstår vi inte helt varför någon skulle vilja smälla sin R8:a, kanske en kund som inte var nöjd precis som med Ferrari Californian som sattes i San Fransiscos bukt tidigare i veckan.

Polisen letar fortfarande efter föraren till Audin, som har döpts till "Nedodrifter" och ungefär betyder "Icke-driftare". Flera av kommenterarna på Youtube är ilskna och riktade mot föraren av Audin, det har också skett flera uttalanden från det ryska streetracing communityt som ser ner på händelsen och själva letar efter R8:a föraren.

Taggar: Video, Hem, Nyheter, Audi R8

Kommentarer

#1
Nogger White
2012-05-09 22:58

Men va' f...

"Sparrow Hills"? Skall det betyda vad vi på svenska brukar kalla Sparvbergen (eller om man nödvändigtvis måste tala utrikiska i en svenskspråkig artikel; Воробьёвы горы, Vorobjovi gori)?

Den följande överkompenseringen med felöversättningen av San Francisco Bay till "San Franciscos bukt" var också spännande... :)

Och hur uttalas "R8:a"? Err-åtta-a?

Ett par särskrivningar på det hela ger Yatzy. Eller kanske snarare Zatzy!

#2
AlfaOmega
2012-05-11 13:09

Trafikkulturen i Ryssland verkar vara helt under isen. Har sett en filmer om olyckor där och de orsakas ofta av total likgiltighet betr såväl regler som medtrafikanter. Skulle nog inte våga köra där själv.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.