Bild
Nästa artikel

Bugatti Veyron nära krasch

Video

På Prescott Hill Climb i Storbritannien så förlorar en förare kontrollen av en Bugatti Veyron Grand Sport under ett demonstrationsvarv.

 

Vi ser inte hur sladden inleds, men vi antar att det var för mycket fart in i svängen som orsakade problem för föraren. Men sån tur är kommer bilen knappt ut på gräset och kan fortsätta efter en stund - troligtvis för att föraren fortfarande höll på att hämta andan. Även fast det inte var en farlig händelse så kunde den blivit dyr och troligtvis var den lånad till föraren för eventet. 

Filmaren hävdar att Bugatti-människor skyllde på vingen när dom stod i sitt tält. 

Kommentera: Vad tror du, försökte han bara sig på en handbromssladd? 

Taggar: Video, Hem, Nyheter, Bugatti

Kommentarer

#1
MarcusA
2012-05-31 17:56

Vingen? Tror inte vingen har så stor effekt i så låg fart. :) Men han kan säkert tacka all elektronik i bilen att den inte fortsatte snurra helt okontrollerat.

#2
Beemweemfem
2012-05-31 21:03

Grejen är väl att vingen är elektroniskt justerbar och fungerar som en luftbroms inför kurvorna. Om den inte funkade så kan ju bromseffekten blivit mindre och han därmed kom in för fort. Men som du säger MarcusA så ska han tacka elektroniken för att det inte gick värre.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.