Bild
Nästa artikel

Carrera GT med raka rör

Video

Är du morgontrött idag också? Igår kunde vi bjuda på V12-ljud från 599XX, idag är det Porsche Carrera GTs V10:a som gäller - med raka rör!

 

Bilen har fått EDOs Competition Stage 3 installerat, vilket innebär mer än bara ett oerhört högljutt avgassystem. Bilen har fått en stor bakvinge, ökad motorkraft till 770 hästkrafter, hårdare dämpare och bättre bromsar för att kunna stoppa bilen när den når sin toppfart av 365 km/h. 

Diskutera: Vilket motorljud är din favorit? Länka gärna till Youtube!

Kommentarer

#1
Kary
2013-11-18 11:33

Hej ve4nnen!Te4nker pe5 dig och hppoas du kryar pe5 dig... var re4dd om dig och hppoas du fe5r mycket sol och inga pollen i sommar se5 du kan njuta lite ute igen. Pysslet finns ju kvar och vi andra ockse5... men le4ngtar se5 sje4lv efter att komma tillbaka och vara mer aktiv he4r se5 ff6rste5r dig om du med gf6r det. Men snart e4r vi nog tillbaka be5da hppoas jag... Massor med krya pe5 dig-kramar till dig och sommar-kramar!Busan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.