Bild
Nästa artikel

Den levande motorn

Video

Många brukar fotografera sitt arbete med en motor för att komma ihåg hur allting sitter, en Triumph entusiast tog det hela steget längre.

 

Det är så här 28-åringen från Storbritannien själv beskriver det: "Det började som en samling bilder jag tog när jag monterade ner en motor köpt från Ebay. Bilderna var för att jag skulle komma ihåg hur allting satt, så att jag kunde sätta ihop den igen."

"Då insåg jag att det vore ganska coolt att göra en animering. Jag hittade passande musik, återfann min forntida kunskap av Premiere, gjorde en storyboard, plåtade det medans jag arbetade på motorn, det här (videon) är resultatet."

Med hjälp av tusentals bilder från den 11 månader långa genomgången så har hela processen blivit den här videon. Musiken är passande nog "In The Hall Of The Mountain King" av Edvard Grieg.

Men precis som med alla byggen så är det några saker som ändå blir över, men de slinker undan och gömmer sig precis som de bör. 

Taggar: Video, Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Tommy Ö
2012-07-01 18:06

Ganska passande video att visa för ynglingar som är nyfikna på hur en motor funkar, täcker ju det mesta.

#2
Joel N
2013-09-03 16:20

Riktigt häftigt gjort! Roligt med sånt här :)

#3
Lexus.
2013-10-29 20:07

När man har en halv dag över så kan man ta och renovera sin bilmotor vilket verkar lätt!
http://m.youtube.com/watch?v=M6K9ayvAMnY

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.