Bild
Nästa artikel

FLAT OUT PÅ LANDSVÄG. LAGLIGT!

VIDEO

Häng med till Nevada och en hastighetstävling som trotsar det mesta. Läs hela reportaget i Automobil 1.07, här blott en försmak - inklusive den tvåtaktsdrivna drinkblandaren från efterfesten.

Anders Hansson är mest känd som "SweAnders". Han har varit flitig på banmöten med sin Porsche 944 Turbo Cup och har jobbat hos amerikanska Porsche-trimmaren DEVEK.

Men vad kanske inte alla känner till är hans andra hobby: att ta plats i högerstolen och agera kartläsare. I drygt 300 km/h. På amerikanska landsvägar. Lagligt.

Tillsammans med föraren Roland Roth tävlade SweAnders i år i en Corvette Z06. Pony Express 130 heter tävlingen, Open Road Racing heter tävlingsformen. Tävlingssträcka: drygt 20 svenska mil.


Hela SweAnders läckra reportage


finner du i AUTOMOBIL 1.07 som du kan beställa på bestallning@automobil.se eller 08-736 12 32.

I länkarna bredvid hittar du närmare presentation av några bilarna som deltar. Och i bildspelet här ovan kan du bland annat bekanta dig med den tvåtaktsdrivna drinkblandaren från festen när tävlingen var över...

 

Taggar: Video, Nyheter

Kommentarer

#1
jonas
2006-12-14 22:31

hej automobil,ni är en fantastisk tidning,men,det saknas nån artikel med toyota supra som är min dröm bil,.den har så fina linjer och känns så skälvklar?det vore riktigt skoj att se en liten artikel om den.Kommer alltid att älska era tidningar,men ännu mera om det stog något om toyota supra!!!=)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.