Bild
Nästa artikel

Formel 1 till London

Video

Medans New Jerseys GP är osäkert så går Ecclestone ut och säger att han är redo att betala för ett F1-race i London - banken Santander är inne på samma spår.

 

The Times rapporterar att 81 år gamla Ecclestone är redo att betala 35 miljoner pund för att få köra ett gaturace runt kända landsmärken som Buckingham Palace, Trafalgar Square, Big Ben och Nelson's Column. Detta är en plan som tydligen ska vara helt separat till den påhittade Londonbana som spanska banken Santander prestenderade på ett sponsorevent och som kan ses ovan. 

"Tänk vad det kunde göra för turismen" säger Ecclestone. "Det skulle vara fantastiskt, bra för London, bra för England - mycket bättre än olympiska spelen."

Utan att vara kopplade till varandra så prestenterade den spanska banken Santander en 5 156 meter lång bana runt London. För att bättre förklara banan och filosofin bakom så tog man in Lewis Hamilton och Jenson Button som kommentatorer när vi i videon får följa med i en 3D-modell. 

Man blir dock lite skeptisk mot slutet av banan, som går under Marble Arch och där bara en bil får plats igenom - F1:s version av chicken-race. 

Diskutera: Tror du det går att få till ett F1-race i London?

Taggar: Video, Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Torparen
2012-06-29 15:08

Håller med om slutet på banan, men i övrigt vore det roligt. Tänk på det ekande ljudet längst med byggnaderna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.