Bild
Nästa artikel

Glöm inte att spänna fast dig...

Video

... Framför allt om du åker med i en Formel 1-bil byggd för två!

I den här videon får vi följa med runt Abu Dhabi Yas Marina Race Track i en två-sittsig Formel 1-bil. Passageraren verkar inte sitta helt fastspännd vilket gör att dom redan våldsamma G-krafterna blir ännu värre och bidrar till några ganska goda skratt under inbromsningarna. 

Tipstack till Marcus A!

Taggar: Video, Hem

Kommentarer

#1
Carlos
2013-11-20 09:31

Kan vara se5 att p.g.a GM s storhet (f.d..) se5 hmdaane inte SAAB i ff6retagets rampljus direkt. Till ff6ljd av detta togs en rad felbeslut som inte tog ne5gon som helst he4nsyn till me4rkets trove4rdighet. (SAABaru?!) Ff6r att ett me4rke som SAAB ska leva kvar kre4vs nu en varume4rkesff6rste4rkning, det bidrar Koenigsegg med, vidare behf6vs starka finansie4rer, det har de i ryggen fre5n Norge. Det kommer se4kerligen tryggas en hel del utbyte och andra tje4nster som GM kan ste5 till tje4nst med, till ff6ljd av den se5 starka integrering som SAAB har med GM(E). Och om det nu inte funkade med en av bilve4rldens giganter, varff6r de5 inte testa ne5got annat..

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.