Bild
Nästa artikel

Hemma hos McLaren

Video

Den här gången har Drive varit hos McLaren och hälsat på, och precis som med besöket hos superbilstillverkaren Pagani så är det galet häftigt att se.

 

När McLaren slutade producera F1 år 1998 slutade man helt producera gatubilar och fokuserade istället på att utveckla teknologin för sitt Formel 1-team. Men i och med MP4-12C så har detta förändrats. 

Inte bara är kontorsytorna och besöksdelen häftig med flera gamla F1-bilar och andra kreationer, hela produktionsledet känns som något hämtat ur en Sci-fi film. Renlighet verkar vara ett nyckelord.

Det här är en 26 minuter lång video du inte kan missa. Den väcker liknande känslor som när Drive besökte Pagani, då kändes passion och perfektion som två passande ord. När Drive nu besöker McLaren känns det också som passande ord, men här känns det som professionalismen tagits ännu ett steg längre och fastän det kanske inte finns samma extrema historia och personlighet som med Pagani så är det svårt att inte tappa hakan i golvet.

Kommentarer

#1
MmmmcLaren
2012-05-28 14:11

Bra gjort, men lite irriterande när dom gick tillbaka till "studion". Var det samma kille fast nyklippt?

#2
Susan
2013-11-18 03:39

Precis se5 f6r det ff6r mig ockse5. c4ven om inga andra kanske ser de de4r koetrnmaemrna eftersom de ligger se5 le5ngt bake5t i tiden e4r det ve4ldigt irriterande att fe5 dem pe5 mailen. Men nu hoppas jag att jag slipper dem framf6ver.

#3
Rabia
2013-11-21 03:49

Home run! Great slggniug with that answer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.