Bild
Nästa artikel

Hennessey Ford GT gör nytt världsrekord

Video

Dubbelturbo GT:n har redan satt ett imponerande världsrekord, men gjorde ett till under Houston Half Mile Shootout där den gjorde en runda på 341 km/h.

 

I mars satte dom rekordet på "Standing mile" där dom under Texas Mile High Speed Event körde i upp till 414 km/h. Nu har dom satt ett nytt världsrekord på halva den distansen med en hastighet av 341 km/h

Bilen ägs av Mark Heidaker och körs här av Sean Kennedy. Hennesseys tagning på Ford GT drivs av två turbos som går in i en 5.4-liters Accufab racemotor. Bilen körs på 117 oktanig bensin medan motorn och kraftlevereringen styrs av MoTeC konsulten Shane Tecklenburg. 

På videon får vi en inblick i det brutala paketet som låter lite som en kanalbåt. 

Taggar: Video, Hem

Kommentarer

#1
Karthik
2012-10-09 07:31

Hej Sophia,Det var en tid sen jag var inne pe5 din blogg, men jag har sett inle4gg skymta ff6rbi om att ni fe5tt en massa lamm. Se5 rogilt att allt tycks ha ge5tt bra. Bortsett fre5n att lammen e4r ne4pna se5 he5ller ju fe5ren landskapet f6ppet och en "fe5rklippt" hage kan vara verkligt vacker.He4lsningarKristina

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.