Bild
Nästa artikel

Historien om Bill Caswell

Video

Vet du inte vem Bill Caswell är? Titta då hit för att träffa en man och hans passion för motorsport - och hur han fick en bil för 500 dollar att vinna mot rallybilar för 400 000 dollar.

 

Ibland snubblar man på en historia som är häftig och inspirerande, i stil med Drives besök hos Pagani eller Carroll Shelbys liv. Det här är en sådan.

Bill Caswell slutade sitt "vanliga" liv med ett välbetalt jobb för att kunna köra mot proffessionella förare i Rally Mexico, med hjälp av en BMW för 500 dollar. Caswell berättar i videon för Drive: Road Testament om DIY Motorsports och den uppkommande filmen av Paramount Pictures om hans liv. 

Innan ni ser videon tipsar vi om att läsa den här artikeln först, den ger en bättre bakgrund än intervjun och är väldigt underhållande läsning.

Vi älskar den här mannen. "Kan-själv"-attityden och showmannaskapet har gett honom många fans, vi tillhör den skaran.

Kommentarer

#1
Zagatoo
2012-06-07 08:51

Honom vill vi se i Dakar!

#2
Angga
2013-11-18 15:23

Se5g du mitt sms ? Jag ste5r pe5 kf6 till reservplats ..har alltse5 ingen plats e4nnu pe5 todsarg ...men hoppas verklige ne5gon hoppar av .KramPernilla

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.