Bild
Nästa artikel

Kim Dotcom, Kimi Raikkonen och Nürburgring

Video

Innan Kim Dotcom, ägare av Megaupload, blev gripen av FBI spenderade han lite tid med sin F1-kompis Kimi Raikkonen på Nürburgring

På Dotcoms youtube-kanal ber man om ursäkt för vissa problem med video som blev är en tidig version och inte den senaste, som blev beslagtagen av FBI. Vi ser dock inga riktiga problem med videon där man får följa tre högmodifierade Mercedes sportbilar som kör ett varv runt den tomma banan. 

Det var ingen liten produktion heller. Allt som allt spelade 30 kameror, över 100 personer, 2 helikoptrar, 2 kamerabilar och ett flygplan in för att skapa den över 11 minuter långa videon. Till och med bakgrundsmusiken är gjord specifikt för videon av Kim och Printz Board.

Taggar: Video, Hem

Kommentarer

#1
Johan E
2012-05-02 08:58

"Räikkönen".

#2
nike free 3.0 rea
2013-07-22 10:41

För att möta 2013 NFL utkast till USA Professional Football League, märke sport Nike resa speciellt smidda Air Trainer 1 Mid PRM QS "Utkast till dag" http://www.kopaloparskor2013.se/ skodon till bordet för att fira. Modelleras på 80-talet klassiska Air Trainer 1, skor är svart läder med en nypa byggnaden, gick ventilationshålet i tå och kardborrband ikoniska detaljer, kompletteras med följt av en gyllene logotyp utsmyckning,http://www.kopaloparskor2013.se/ och i slutet av röda och gröna yttersula yttersula som kombinerar smak med lite Gucci, till hyllning till high fashion.

#3
nike free 3.0 v3 dam
2013-07-22 10:42

För att möta 2013 NFL utkast till USA Professional Football League, märke sport Nike resa speciellt smidda Air Trainer 1 Mid PRM QS "Utkast till dag" http://www.kopaloparskor2013.se/nike-roshe-run-c-12.html skodon till bordet för att fira. Modelleras på 80-talet klassiska Air Trainer 1, skor är svart läder med en nypa byggnaden, gick ventilationshålet i tå och kardborrband ikoniska detaljer, kompletteras med följt av en gyllene logotyp utsmyckning,www.kopaloparskor2013.se/nike-free-30-v3-c-9.html och i slutet av röda och gröna yttersula yttersula som kombinerar smak med lite Gucci, till hyllning till high fashion.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.