Bild
Nästa artikel

Top Gear slår stuntrekord

Video

När Top Gear Live besökte Sydafrika passade man på att slå ett rekord med sitt stuntteam, tricket har sedan tidigare döpts till "The Deadly 720".

 

Det är den första dubbelloopen någonsin genomförd och bevittnades av mer än 15 000 människor på Moses Mahdiba Stadium i Durban, Sydafrika. 

Självklart var det inte de kända presentatörerna som genomförde stuntet utan en av deras mer skickliga förare. Stuntmannen körde en ensitsig Buggy genom två enskilda loopar, båda 8 meter höga och ungefär 8 ton tunga. 

Top Gear uppger till och med att farten var tvungen att vara mellan 24 och 26 miles per hour, annars hade det misslyckats. Vi vill inte vara kritiska eller så, det är säkert betydligt svårare att genomföra än vad det ser ut, men är det inte två enskilda 360 loopar vi bevittnar? En 720 borde väl vara i samma loop på något sätt. Eller är det vi som är ute och cyklar? Vi är inte riktigt proffs på buggy-dubbelloops-åtta-meter-upp-i-luften.

Diskutera: Vad tycker du? Är det en dubbel 360 eller en 720?

Taggar: Video, Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Bengt B
2012-06-19 10:38

Såg faktiskt skitlätt ut.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.