Bild
Nästa artikel

Två hjul runt Laguna Seca

Video

Nix, vi pratar inte om en motorcykel som kör runt Laguna Seca, utan en bil. James "Ski" Smith försökte köra runt banan med en bil, fast endast på två av bilens fyra hjul.

Framför allt korkskruven brukar anses vara en svår del av Laguna Seca, men generellt sett är det ingen lätt bana att navigera sig runt. James "Ski" Smith bestämde sig för att göra det hela lite svårare och försökte nyligen ta sig runt banan med sin gamla Mustang - på två av bilens fyra hjul.

Han kom faktiskt hela vägen igenom kurva 6, men då uppstod ett oljeproblem med bilens V8:a som tvingade honom att avbryta. Men Smith har inte gett upp och hoppas försöka snart igen och den gången lyckas ta sig runt hela banan. 

Så om du av någon anledning, fastän vi inte kan komma på någon bra anledning i dagsläget, behöver åka på två hjul med en bil så är James Smith killen du ringer! 

Via Autoevolution.com

Taggar: Video, Hem

Kommentarer

#1
Taila
2013-11-18 05:10

Jag e4r oerhf6rt kluven me5ste jag se4ga. Jag glliar skarpt med f6kande e5lder att saker och ting bara fungerar. Detta ger Apple mig i o m min iPhone. Med 100 000-tals applikationer se5 kan jag inte i e4rlighetens namn se4ga att jag saknar ne5gonting. Men samtidigt se5 e4r jag principiellt emot inle5sning och ste4ngda format. Sve5rt som sagt. Men varff6r reagerar men inte likadant pe5 liknande inle5sningar och ste4ngda format pe5 XBOX, microve5gsugnar, bilar, tv-apparater etc? Flera av dessa kan ses som mindre (eller stf6rre) datorer idag och vi fe5r he5lla till buds med de firmwares och program som finns med tillverkarens goda vilja. Svaret e4r anve4ndarupplevelsen tror jag. En del vill meka och greja med sin apparat. Me5 vara att den inte fungerar tillfredsste4llande det ge5r alltid att meka med. Andra vill bara ha en fungerande manick, me5 vara inste4ngd, men ansvaret ff6r att den fungerar ligger hos tillverkaren. Kanske ligger svaret i att vi me5ste ha friheten att kunna ve4lja en inste4ngd manick ockse5 om vi se5 f6nskar?//Zac

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.