Bild
Nästa artikel
VIDEO: Tom Cruise kör F1

VIDEO: Tom Cruise kör F1

VIDEO

Hej USA! Minns du Formel 1? Vi var och körde hos er men det blev misslyckat för inga förare ville köra. Nu är vi tillbaka.

Den 19 juni 2005 skulle det köras United States Grand Prix på Indianapolis Motor Speedway. Men majoriteten av förarna, de 14 som körde med Michelin-däck, vägrade köra eftersom Michelin själva klassat däcken som undermåliga.

Detta efter att Ralf Schumacher gjort en vådlig krasch på fredagens träning. Sex bilar med Bridgestone-däck körde loppet. Publiken var vansinnig och F1 kunde vi på andra sidan Atlanten behålla för oss själva.

Nu görs ett nytt försök. Nästa är körs en tävling på Circus of the Americas i Texas – eller det som ska bli denna bana.

För att återupprätta sportens rykte har Red Bull Racing tagit sig till USA för att visa upp sig. Bland annat har man nu låtit Tom Cruise köra en F1-bil på Willow Springs Race Track i Kalifornien.  Allt under ledning av David Coulthard.

Tom gillar motorsport. Vem minns inte den härliga racefilmen Days of Thunder? Eh, ok vi lämnar det därhän. Titta nu på filmen i stället. En avåkning utlovas, plus att Tom den adrenalintorsken även passar på att göra loop med helikopter.

Följ den här länken: www.redbullusa.com

Taggar: Video, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.