Bild
Nästa artikel
McLaren F1-kopia till salu

McLaren F1-kopia till salu

50 000 euro!

Vad göra när inte plånboken räcker till en McLaren F1? Bygg en egen, med tre sittplatser och allt!

Automobils språkliga kompetens sträcker sig inte särskilt långt in i polskan men så mycket har vi förstått av en annons vi hittade på www.autoblog.nl att den här bilen är till salu och att det handlar om en kopia av en McLaren F1, 1990-talets (och alltjämt kanske vår tids?) verkliga superbil.

Vi begrep också att det handlar om en ganska ordentligt hopkommen replika, att det finns tre sittplatser precis som i det berömda originalet, att dörrarna öppnas på ungefär samma sätt och att … ja, det var väl det vi begrep. Det kan handla om en mittmonterad Audimotor på 2,7 liter, i stället för den BMW V12 på 627 hk som finns i originalet, men vi är inte riktigt hundra på det. Om du är bättre än oss på att läsa polska, rätta oss gärna om vi har fel.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Lance
2012-02-15 08:24

Jag hade inte klarat av att bygga det där, men jag kan å andra sidan knappt fylla på spolarvätskan själv. Förutom den totala avsaknaden av stil och finess på bygget finner jag lösningen med tändningslåset mycket finnurlig. Är installationen verkligen gjord av häftmassa? Ser onekligen så ut. Häftmassa är coolare än silvertejp.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.