600 Ferraribilar ska delta i parad

600 Ferraribilar ska delta i parad

Publicerad 2012-06-20 10:46
Nyheter

Ferrari North Europe siktar på att slå rekordet för världens längsta parad av Ferraribilar, med över 600 som redan har anmält sig.

Försöket är schemalagt till den 15:e september klockan 18 och är i samband med Ferrari racing Days på Silverstone i England. 

Det nuvarande rekordet innehavs visserligen av tillverkaren, men de verkar vilja slå sitt eget rekord som var med 490 bilar även det på Silverstone. Man är dock inte nöjd med 600 bilar utan vill nå så långt som 1000 bilar, vilket lämnar 400 platser öppna för anmälan.

"Ferrari Racing Days, som hålls på Silverstone den 15-16 september, är det enda motorracingsevenemang (puh!) i Storbrittanien där Ferraris fans kan se den ultra-exklusiva FXX och 599XX på bana, eller ett stort urval av Ferraris historiska F1-bilar från F1 Clienti-programmet, tillsammans med ett packat schema av race från Ferrari Challenge Trofeo Pirelli och Ferrari Club Challenge." Säger Ferrari själva.

September och Storbrittanien är ju som gjort för regn. Tur det, baserat på att Ferraribilar brukar fatta eld så skulle det kunna bli en dyr majbrasa. 

Artikeln har
0
kommentarer

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker