Anderson Germany gör svartbygge

Anderson Germany gör svartbygge

Publicerad 2011-07-30 11:05
TUNING

Maserati GranTurismo S Superior Black Edition by Anderson Germany är det inte helt korta namnet på den här svarta bilen.

Anderson Germany har helt glidit in på svart. Deras näst senaste skapelse var en Ferrari F430 Spider i mörkast möjliga kulör (se länk till höger) och den följs nu upp med en kolsvart Maserati Gran Turismo S. Enda färgstänket är de röda sömmarna i kupén och de röda detaljerna på Maserati-emblemet i fronten.

Superior Black Edition har fått seriöst många komponenter i kolfiber, såväl interiört som exteriört. Till och med de 21 tum stora fälgarna är delvis utförda i lättviktskolet.

En extra öppning i motorhuven indikerar att här ruvar lite extra kräm. Men Anderson Germany har tagit det lugnt och nöjt sig med ny programvara, nytt sportavgassystem och öppnare katalysator. Det nya avgassystemet är 13 kg lättare än originalet och ger 12 extra hästkrafter.  Välljudet i systemet kan justeras och är ställbart i två lägen via fjärrkontroll.

Totalt har effekten ökats till 492 hästkrafter, från de tidigare 440 seriehästarna.

I kupén finns ett nytt multimediasystem som ger ny skärm högst upp på instrumentpanelen, två skärmar för baksätet samt ett PlayStation 3.

Artikeln har
0
kommentarer

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker