Bild
Nästa artikel
Anderson Germany gör svartbygge

Anderson Germany gör svartbygge

TUNING

Maserati GranTurismo S Superior Black Edition by Anderson Germany är det inte helt korta namnet på den här svarta bilen.

Anderson Germany har helt glidit in på svart. Deras näst senaste skapelse var en Ferrari F430 Spider i mörkast möjliga kulör (se länk till höger) och den följs nu upp med en kolsvart Maserati Gran Turismo S. Enda färgstänket är de röda sömmarna i kupén och de röda detaljerna på Maserati-emblemet i fronten.

Superior Black Edition har fått seriöst många komponenter i kolfiber, såväl interiört som exteriört. Till och med de 21 tum stora fälgarna är delvis utförda i lättviktskolet.

En extra öppning i motorhuven indikerar att här ruvar lite extra kräm. Men Anderson Germany har tagit det lugnt och nöjt sig med ny programvara, nytt sportavgassystem och öppnare katalysator. Det nya avgassystemet är 13 kg lättare än originalet och ger 12 extra hästkrafter.  Välljudet i systemet kan justeras och är ställbart i två lägen via fjärrkontroll.

Totalt har effekten ökats till 492 hästkrafter, från de tidigare 440 seriehästarna.

I kupén finns ett nytt multimediasystem som ger ny skärm högst upp på instrumentpanelen, två skärmar för baksätet samt ett PlayStation 3.

Taggar: Nyheter, Hem, Maserati
Anderson Germany gör svartbygge
Anderson Germany gör svartbygge
Anderson Germany gör svartbygge

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.