Bild
Nästa artikel

Ferrari F430 av Anderson Germany

TUNING

Ferrari F430 Spider tillverkas inte längre. Medan vi väntar på 458 Spider har Anderson Germany förädlat pensionären.

Innan Ferrari F430 Spider blev historia gjordes en liten serie med tillägget Scuderia 16M. Denna exklusiva modell är vida eftertraktad och får du inte tag på ett exemplar finns en alternativlösning. Anderson Germany har tagit fram ett seriöst paket med Scuderia 16M-liknande detaljer.

Ett diskret aerodynamikpaket med ny front, sidokjolar och nytt bakparti kröner exteriören. Visningsbilen är lackerad i djupsvarta Hyper Black och detta bryts av med en centrerad stripe med kolfibermönster och gula linjer.

Svarttonade lampglas fram och bak samt svara tredelade 20-tumsfälgar med detaljer i kolfiber och gult är en naturlig fortsättning.

Föga förvånande är det samma melodi som gäller för inredningen. Svar skinna och alcantara, kolfiberdetaljer och gula sömmar.

Motorn styrsystem har finjusterats och i kombination med nytt avgassystem höjs effekten från 490 till 569 hästkrafter. Bilens stötdämpning är ställbar i tre lägen, inte med rattreglage, men med fjärrkontroll. Häftigt.  

Taggar: Nyheter, Hem, Ferrari

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.