Bild
Nästa artikel
Aventador rusar mot Sverige

Aventador rusar mot Sverige

poppis

Snart bör du kunna sikta Lamborghini Aventador på svenska gator. Totalt åtta stycken är redan beställda.

Lamborghini Stockholm, en del av von Braun Sports Cars, låter meddela att försäljningen går bra. Orderstocken på nya LP700-4 Aventador växer för varje vecka trots att produktionen knappt startat. De första fyra bilarna förväntas bli levererade inom kort, men resterande beställningar levereras först under 2012.

Åtta Coupé och två Roadster har beställts fram tills idag trots att den öppna versionen ännu ej presenterats officiellt!

– Vi hoppas och räknar med att orderstocken inför 2012 kommer att växa med ytterligare fem till åtta bilar före årsskiftet, berättar Johan Hejninger som är märkes- och försäljningsansvarig på Lamborghini Stockholm. Det vore fantastiskt om vi kan gå in i 2012 med en färdig leveransplan på 15-20 nya Lamborghini!

Priset på Aventador är med rådande eurokurs ganska precis 3 miljoner.

Du som vill veta mer om Aventador, missa inte Automobil 6.11 där det finns den fullmatad provkörningen av superbilen. I din butik just nu.

Taggar: Nyheter, Hem, Lamborghini

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.