Bild
Nästa artikel

Två personer som ogillar motorljud

Video

Ägaren av en Lamborghini Murcielago LP640 blev ombedd att varva motorn för en man som filmade, detta uppskattades inte av två förbipasserande.

 

Trots att vi är några stycken som gillar ljudet av en V12-motor som slår mot byggnaderna i London så verkar det finnas några som inte gillar det. 

En man filmade Lamborghinin och bad föraren varva motorn, efter att ha gett gas åt den 6.5-liter stora motorn ett par gånger kommer en arg man snabbt fram för att säga några väl valda. En kvinna deltar också och undrar "vem du egentligen tror att du är?".

Vi applåderar mogenheten hos föraren, att han faktiskt försökte föra en diskussion - vi hade bara varvat mer. 

Diskutera: Omoget beteende eller italiensk musik till massorna? 

Kommentarer

#1
bidevind
2012-06-14 17:30

Take it one more time, maestro! Fast jag vågar knappt ens tänka på vad som kunde ha hänt om denne gatumusikant i lyxförpackning tänt en premiumcigarr istället för att gasa. Då hade han garanterat behövt en pansarbil, inte något italienskt fullblod, inte. Old England är inte vad det en gång var. Efter rökförbudets genomförande läggs ca 30 pubar ner i veckan. Och nu får man inte ens ha kul på gatan längre...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.