Bild
Nästa artikel

Den första Aventadoren brinner upp

Video

Ett exemplar av Lamborghinis senaste superbil har nu brunnit upp för första gången, tur i oturen var dock att det bevittnades av ett gäng killar med mobilkameror som kunde föreviga det hela.

Klippet har setts av över en halv miljoner på bara ett par dagar men det är först nu det framkommit mer information om händelsen.

Jason Schultz var mannen som körde bilen, men anledningen till att han skrattar och har en så pass avslappnad inställning till händelsen är inte att han förlorat sin käraste ägodel - utan att han inte hunnit köpa den än. Schultz var ute på en provkörning med Aventadoren som tillhörde en återförsäljare.

Precis som videons namn säger så får vi hoppas att det blir den sista Aventadoren som utsätts för något sånt här, men med tanke på historiken mellan Lamborghinis (eller Ferrari för den delen) och eld så skulle det inte förvåna oss om detta bara är slutet på början.

Kommentarer

#1
Fireball
2012-04-22 21:30

lol, det är en första gång för allt!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.