Bild
Nästa artikel
BMW M3 – snart som pick up!?

BMW M3 – snart som pick up!?

knas

I dag fortsätter M3-rapporteringen, med mer chockerande nyheter än ett avgassystem. Ska lantbrukare få sig en sportbil?

Den här riktigt udda versionen av BMW M3 siktades tidigare i veckan på Nürburgring. Det är M3Post.com som rapporterar om den udda skapelsen, här hittar du deras inlägg med flera bilder: www.m3post.com/forums/showthread.php?t=501785

BMW har redan dementerat bygget av en pick up, det hela är tydligen ett internprojekt med okänt mål. En inte allt för dum gissning som M3Post gör är att bilen ska debutera den 1 april.

Skulle produktion bli aktuell finns ju alltid internkoden E94 tillgänglig. Det gjordes även en pick up på BMW M3 E30, se en bild här: http://www.kwyjibo.com/ispeed/mday98/mday004.jpg

Bilen skulle säkert ha viss framgång i Australien där man gillar övermotoriserade bilar med flak. Titta även på vår topplista med andra fräna tjänstefordon, länk till höger.

FOTO: M3Post.com

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Roger_Skageström
2011-03-20 17:32

Om den är till för intern bruk skulle man kanske kunna tänka sig att det är någon form av utställningsbar kamerabil? Eller kanske någon form av pacecar som ska förses med ljusramper etc?

#2
Bezza
2011-03-23 09:26

Rätta mig om jag har fel men tror att pick up i sverige är fri från förmånsbeskattning, så kan bli en ganska kul tjänste bil för de jag som har råd.

#3
MattiasBa
2011-03-28 22:21

Ser ut att rymma världens snabbaste jacuzzi på flaket.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.