Bild
Nästa artikel

Gumball 3000: Team Storm Troopers

Nyheter

Den välkända idrottsprofilen och bilgalningen Jon Olsson befinner sig nu i USA för att köra det omtalade Gumball 3000 rallyt, med Team Storm Troopers.

Gumball 3000 är känt för sina exklusiva bilar och hårda fester, i år har kalaset flyttat till USA. Där befinner sig flerfaldiga X-Games-medaljören Jon Olsson med sitt team för att med flera häftiga bilar ta sig tvärsöver USA (snabbvisit i Kanada) på en vecka, och öveleva både bilkörningen och festandet på vägen. 

Teamet består av tre bilar och sex förare. Vi har tidigare rapporterat om Jons senaste bil, en relativt välfixad Audi R8.

Den svarta Audi R8 med takbox och alldeles för stor vinge han fortsättningsvis ämnar transportera sig i till allehanda events är ombyggd av två företag. Det ena heter STaSIS Engineering och har gett sig på V10-motorn så att den uppskattningsvis lämnar 710 hk, enligt deras vassaste ”Challenge Extreme”-trimning och det är väl antagligen den Jon Olsson valt. Det betyder att 0-96 km/h (0-60 mph, företaget håller till i West Virginia) klaras på 3,1 sekunder.

De andra bilarna är Jons Lamborghini Gallardo och en Chevrolet Camaro SS modifierad av Torq som körs av skidåkaren Jens Byggmark. 

Andreförare finns i form av både fotograf och kameraman, så vi kan förvänta oss en del material på färden. 

Bilderna kommer från Olssons hemsida, läs mer om förarna och bilarna här.

Taggar: Nyheter, Hem, Video, Audi R8

Kommentarer

#1
Beemweemfem
2012-05-25 17:26

Coola bilar. Gumball är väl småkul, men häftigast är att se bilarna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.