Hyundai Elantra Coupé med Zombie-paket

Nyheter

Hyundai visade Elantra Coupé Zombie Survival Machine på det stora eventet San Diego Comic-Con tidigare i år, det verkar som att den inte kommer tillverkas i mer än ett exemplar.

Bilen designades av skaparen av tv-serien The Walking Dead, Robert Kirkman. The Walking Dead handlar om ett antal människor som försöker överleva i en värld där zombies finns överallt och har blivit väldigt populär i framför allt USA, Hyundai-modeller förekommer med jämna mellanrum i serien. 

Den här modellen, som endast kommer göras i ett exemplar, tillverkades av Design Craft. Den kommer med en "zombie-plog", förstärkta fönster och en taklucka. Det kommer också diverse utrustning som terrängdäck och vapen.

Steve Shannon, Hyundais vice president för marknadsföring i USA, kommenterade skapelsen. "Vår Elantra Coupé Zombie Survival Machine är den ultimata bilen för Walking Dead-fans och för alla som vill överleva en zombieinvason. Vi är ivriga att låta våra fans komma och uppleva Elantra Coupé och GT på ett unikt post-apokalyptiskt sätt."

Logga in för att kommentera