Hyundai Elantra Coupé med Zombie-paket

Hyundai Elantra Coupé med Zombie-paket

Publicerad 2012-08-01 10:52
Nyheter

Hyundai visade Elantra Coupé Zombie Survival Machine på det stora eventet San Diego Comic-Con tidigare i år, det verkar som att den inte kommer tillverkas i mer än ett exemplar.

Bilen designades av skaparen av tv-serien The Walking Dead, Robert Kirkman. The Walking Dead handlar om ett antal människor som försöker överleva i en värld där zombies finns överallt och har blivit väldigt populär i framför allt USA, Hyundai-modeller förekommer med jämna mellanrum i serien. 

Den här modellen, som endast kommer göras i ett exemplar, tillverkades av Design Craft. Den kommer med en "zombie-plog", förstärkta fönster och en taklucka. Det kommer också diverse utrustning som terrängdäck och vapen.

Steve Shannon, Hyundais vice president för marknadsföring i USA, kommenterade skapelsen. "Vår Elantra Coupé Zombie Survival Machine är den ultimata bilen för Walking Dead-fans och för alla som vill överleva en zombieinvason. Vi är ivriga att låta våra fans komma och uppleva Elantra Coupé och GT på ett unikt post-apokalyptiskt sätt."

Artikeln har
0
kommentarer

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis