Bild
Nästa artikel
Infiniti JX: första bilden

Infiniti JX: första bilden

PREMIÄR

Veckans bildgåta kommer från Infiniti. Så här ska märkets nästa sjusitsiga crossover se ut. Blir det Sverigelansering nu?

Infinitis crossovermodeller heter något med X. Det är EX, FX och QX. Nästa vår kommer JX som ska bli sjusitsig, precis som QX men med lite mer förlåtande linjer.

Så ser det i alla fall ut på första bilden, som släpptes 7 juli klockan 07:07. Samtidigt startar kampanjen ”Power of 7” då man kommer att släppa sju bilder av bilen på Facebook (www.facebook.com/infiniti) innan första publika framträdandet som sker på Pebble Beach Concours 18 augusti. Japp, det är om sju veckor.

Bilen som ska visas på Pebble Beach sägs vara ett koncept, men redan på den här första bilden ser bilen ganska produktionsklar ut. Men den riktiga versionen visas dock på Los Angeles Motor Show i november. Det är det inte sju månader…

JX beskrivs som marknadens första sjusitsiga crossover som erbjuder riktigt lyx för den stora familjen. Hör den förut?

Taggar: Nyheter, Hem, Infiniti

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.