Bild
Nästa artikel
Minis snabbaste produktionsbil

Minis snabbaste produktionsbil

Nyheter

Mini kommer tillverka en begränsad upplaga av vad man kallar John Cooper Works GP II och som hävdas vara den snabbaste Minin någonsin tillverkad.

Mini har släppt de första detaljerna kring en begränsad upplaga av special variant kallad John Cooper Works GP II och som hävdas vara den snabbaste Minin någonsin byggd. 

En stor del av tilläggen har sitt ursprung i motorsporten och bland annat kommer bilen med justerbara racedämpare. Utsidan har fått ett aggresivt bodykit som syns bland annat på sidokjolarna och bakvingen.

Än har det inte släppts en specifikation med motorkraften, men baserat på förgångaren kan man anta att JCW GP kommer ha runt runt 220 hästkrafter. 

JCW GP världsdebuterade på Mini United Festival i Le Castellet, Frankrike, den 13:e maj. Produktionen kommer att påbörjas senare i år och totalt kommer 2000 enheter produceras och vara tillgängliga för försäljning.

Taggar: Nyheter, Hem, Mini
Minis snabbaste produktionsbil
Minis snabbaste produktionsbil
Minis snabbaste produktionsbil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.