Bild
Nästa artikel

NIssan 370Z Black Edition - Special på Chicago Auto Show

Genève 2010

Nissan lanserar 370Z Black Edition som en hyllning till en av tillverkarens mest klassiska modellserier. Premiär på Chicago Auto Show.

Modellen kommer att lanseras på Chicago Auto Show senare i veckan. Skillnaderna mellan standardversionen är små. Hjulen kommer från Rays Engineering, men kan bara fås i svart och inredningen i rött skinn.

Trots att modellen kallas Black Edition lanseras den i två färger, där den Europeiska kommer att vara solid svart och den amerikanska mörkt grå med metalliceffekt. Självklart kommer inredningen att toppas av ett batteri plaketter.

Endast 370 exemplar kommer att tillverkas och leveranserna börjar i april - en månad efter den gjort sin fysiska europapremiär på salongen i Genève. Prislappen förväntas hamna strax över 400 000 kr, vilket känns relevant med tanke på den höga utrustningsnivån och ett förväntat bättre andrahandsvärde.

Mer om Chicago Auto Show finner du här!
Taggar: Nyheter
NIssan 370Z Black Edition - Special på Chicago Auto Show

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.