Bild
Nästa artikel
Ny McLaren-prototyp på bild

Ny McLaren-prototyp på bild

Nyheter

Bilen täcks väl av ett tjockt lager kamouflage men det som inte går att ta miste på är det stora avgassystemet.

Det var under en kort tur ute i det öppna som bilderna knäpptes på prototypen, som går under namnet P12. Bilen täcks väl av ett tjockt lager kamuoflage men det som inte går att dölja är den massiva utgången av avgassystemet som är centralt placerat baktill. 

Det är våra kollegor på WorldCarFans som har fått tag i bilderna och rapporterar att det under skalet är en uppdaterad version av McLarens MP4-12C kolfiberchassi tillverkat av en kombination av kolfiber, titanuim och magnesium för att hålla vikten till ett minimum. Med största sannolikhet kommer bilen drivas av en uppdaterad version av MP4-12C:s 3.8-liters V8:a i kombination med F1-tekniken Kinetic Energy Recovery System (KERS). Man kan bara spekulera i antalet hästar det här paketet kommer att leverera, men för att ta sig in på Veyron-territorium gissar vi på över 900 hästkrafter. 

WCF:s källor tror att man kommer visa modellen i hemlighet redan senare i år innan en allmän debut på nästa års Geneva Motor Show. 

Ny McLaren-prototyp på bild
Ny McLaren-prototyp på bild

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.