Race: Monster Sports E-Runner Pikes Peak

Race: Monster Sports E-Runner Pikes Peak

Publicerad 2012-08-10 11:57
Nyheter

Monster Sports har nu officiellt visat sin vapendragare till Pikes Peak, den är utvecklad specifikt för PPIHC och körs av Nobuhiro "Monster" Tajima.

En majoritet av bilens yttre är kolfiber och har en flygplans-inspirererad aerodynamik. Den har fyrhjulsdrift med högprestandabromsar och aluminiumram. 

Specifikationen har inte släppts, men bilen går på ett lithiom-ion batteri som driver två elmotorer. Igår satte bilen tider på 4:14:786 och 4:13:343 under testrundorna. I och med att man asfalterat hela sträckan och inte längre har partier på grus så kommer tiderna sänkas rejält till årets race.

E-Runner körs av Nobuhiro "Monster" Tajima som har vunnit PPIHC sex år i rad och elva gånger sedan 1988. 

Artikeln har
2
kommentarer

I am not a natural writer so when I was asked to write for SEXy SwimwEar about why as a man I wear Sexy ClUBwEaR I was unsure. Can I make time for writing and do I want to confess all. But then I was being asked by a lady to write and to say no would have been rude! So here goes.

Va? Har man asfalterat hela sträckan? Då var den klassiska sträckan förstörd då...

Skriv ny kommentar

Skriv ny kommentar

  • Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
Genom att skicka detta formuläret, så accepterar du Mollom integritetspolicy.
Senaste nytt

Klicka här för att se hela listan med återförsäljare av tidningen Classic Cars. Vi finns hos 1418 handlare runt om i landet. Hoppas att du hittar en nära dig! 

Följ Automobil på Facebook

Få vårt nyhetsbrev gratis

Klassiker från Klassiker