Bild
Nästa artikel
Spyker söker investerare

Spyker söker investerare

Nyheter

De senaste månaderna har inte varit lätta för Spyker, investerare har inte kommit ut som man hoppats.

För ett par månader sedan sa VD:n Victor Muller att investerare söktes och när dessa hittades skulle produktionen kunna utökas. Men dessa investerare kom aldrig till och som ett resultat har Spykers ekonomi varit på väg åt fel håll. 

Spyker har varit i samtal med CPP Global Holdings och North Street Capital, men inget har hörts från dessa två och Spykers framtid verkar mörk igen. 

Trots att Spyker Cars haft en vinst på 154 milljoner dollar under de första sex månaderna av det här året, enligt De Telegraaf, så har det visat sig att det inte är så lätt att hitta en stor investerare. 

Muller säger att företag "i stort sett är skuldfritt". 

Spyker C8 Aileron fortsätter produktion fast i en långsammare takt. 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Per Berner
2012-07-25 08:07

...det skulle väl motsvara runt ett par hundra miljoner kronor i vinst per tillverkad bil – skulle inte tro det!

#2
Nicoleta
2013-11-18 16:09

Jag gf6mmer mig inte. Jag ser som sagt till att jag inte uppff6r mig svinigt. Jag antar att du gf6r det samma. c5terigen: trots att du och jag uppff6r oss oklgnderliat kommer vissa andra att fortse4tta vara svin. Visst ska man se4ga ifre5n, men det ke4nns en aning barnsligt att bli storf6gt ff6rve5nad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.