Bild
Nästa artikel

Subaru skalar av STI

Nyheter

Genom att slopa navigatorn och montera enklare stolar kapar Subaru priset på WRX STI "PPP". Resultatet: 70 000 kronor i rabatt.

Subaru Impreza WRX STI vänder sig till en oktanknarkande kundkrets. Det har Subaru nu tagit fasta på och lanserar en bantad variant av WRX STI, kallad PPP eller Pure Performance Pleasure.

Med WRX STI PPP fokuserar Subaru på själva körupplevelsen, så den ställbara mittdifferentialen är orörd, liksom körprogrammen i SI-Drive-systemet. Det är de för köruppevelsen oviktiga funktionerna, till exempel den integrerade navigatorn, som bantats bort. Därtill har Recarostolarna ersatts av Subarus egna STI-sportstolar.

Det har inneburit att entusiasterna nu kan få en Subaru WRX STI för 399 900 kronor. Det är bra precis 70 000 kronor billigare än listpriset för den fullutrustade versionen. De första bilarna beräknas komma till Sverige i början av mars - lagom till asfaltssäsongen.
Taggar: Nyheter
Subaru skalar av STI

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.