Bild
Nästa artikel
Tävling: Kör en Ferrari eller Lamborghini

Tävling: Kör en Ferrari eller Lamborghini

Nyheter

I samarbete med Dream Car Rental ger vi dig nu chans att få köra en Lamborghini eller Ferrari - valet är ditt!

För att ha vinstchans behöver du gå in på Facebook och följa beskrivningen som står på den här bilden.

När du gjort detta är du med och tävla om Dream Car Rentals Ferrari/Lamborghini-paket (Värde: 895 kr). I Stockholm använder man Ferrari 458 Italia och Lamborghini Gallardo LP560-4, resten av Sverige gäller Ferrari F430 och Lamborghini Gallardo.

Dream Car Rental är idag ledande i Sverige inom körupplevelser och kännetecknas genom utmärkt service och pålitlighet. Automobil.se ger dig dom snabbaste sportbilsnyheterna och är glada över att kunna presentera den här tävlingen med Dream Car Rental. Vi har själva testat modellerna som Dream Car Rental använder och vet att det är fartmonster. 

Information om Ferrari/Lamborghini-paketet och vilkor för upplevelsen hittar ni på:http://www.dreamcarrental.se/presentkort/k%C3%B6r-ferrari/lamborghini-(small).html

Tävlingen pågår till 5 augusti 2012. Det blir en vinnare som vinner ett paket och vinnare utses av OK-förlaget och konktas och prestenteras på Facebook.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Kazi
2012-09-05 12:36

Sve5rt att se4ga men med se5 me5nga favoritsegrar blir utindnlegen ganska liten. Kre4vs nog tve5-tre segrar ff6r de med hf6gst odds pe5 helgarderingarna ff6r att utindnlegen ska bli bra.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.