Bild
Nästa artikel
Volvo S60 av Polestar

Volvo S60 av Polestar

Nyheter

Efter succén med Volvo C30 Polestar har Volvopartnern flyttat fokus mot S60, som kommer att presenteras under TTA på Göteborg City Arena.

Prestanda-konceptet som dock är en gatubil kommer att presenteras den 16:e juni i samband med att TTA - Elitserien i racing kommer till Göteborg.

Volvo Polestar Racing har fyra stycken S60 som deltar i TTA och parallellt med utvecklingen av deras racingbilar så har man jobbat på en gatuversion. 

Polestar fick stor uppmärksamhet år 2010 i och med Volvo C30 Polestar. Många kunder var intresserade av att köpa en sådan bil, problemet var att den inte var designad med produktion i åtanke. Den första S60 Polestar är byggd åt den kund som var mest intresserad av C30 Polestar. 

"Om fler bilar byggs är en öppen fråga. Först och främst vill vi ha feedback på den här första prototypen" säger marknadsföringschef Hans Bååth.

De exakta specifikationerna släpps den 16:e.

Diskutera: Är S60 en lika bra platform för att göra en så galen bil som C30?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.