Bild
Nästa artikel
BMW-träff i Eskilstuna

BMW-träff i Eskilstuna

Bildspel

För tredje gången i år anordnades Bmw’s of Sweden. Närmare 300 ägare samlades i Vilstabacken i Eskilstuna för att umgås och visa upp sina bilar.

 

Träffen är öppen för alla BMW oavsett modell och skick. Det bjöds på stor variation av både bilar och motorcyklar och redan i den långa kön på väg in på området var stämningen på topp.

Två unga killar i en tokbreddad svart 3-serie, spelade så hög musik att marken gungade. En färgglad BMW 2002 med ledsen motor rullades in av ett gäng glada grabbar. Trots att veckan som gått bjudit på regn och mulet väder slog det helt om på lördagen som bjöd på strålande sol.
Två läckra inslag var en mattsvart Z4M Roadster och Mboard.com’s folierade och kompressormatade M3 E90 med över 550 hk. Runt dessa båda bilar var det ständigt mycket folk. Knasigast var nog en blå E36 med skidor och snökälke på takräcket, dessutom med en hängsnara runt backspegeln.  Kanske träffens ende olyckliga BMW-ägare?
Arrangören och grundaren Arne Von Skaale var otroligt nöjd med träffen och den stora anslutningen av bilar och människor.

– Dessutom samlade vi ihop över 6000 kronor till Barncancerfonden, säger Arne.  
Förutom stor variation på bilar fanns utställare för stylingsugna och för de som ville öka fälgstorleken med ett par tum.
People's choice-omröstningen vanns av Robert Nilsson som kom i en enastående fin röd 325 E30.
Senare under kvällen kunde Eskilstunaborna skåda kortegen av läckra BMW som åkte genom staden. 


Arne, hur kom du på idén?
Dte var enkelt, jag ville ordna en gratisträff för BMW-intresserade där man kan träffas och visa upp sina bilar. Jag startade en grupp på Facebook som snabbt fick många medlemmar.

Hur gick den senaste träffen?
Otroligt bra! Strålande sol och jättemånga fina bilar och trevliga människor. Väldigt roligt att så många bidrog till insamlingen också!


Planer för nästa år?
Utan att nämna för mycket kan jag säga att vi ska bli större och arrangera fler och bredare evenemang. 

Text och foto: Oskar Carlquist

Kommentarer

#1
Stephan540i
2011-10-22 18:32

Z4an är en Roadster med hard top, även den med kompressor, men från Norska ESS till skillnad mot Mboard.coms som har den från Gpower.

#2
Håkan Ahrnqvist
2012-02-23 16:23

Blir det någon träff under 2012

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.