Bild
Nästa artikel
88 drakar från Aston Martin

88 drakar från Aston Martin

Nyheter

Föra att fira Drakens År i Kina lanserar Aston Martin 88 specialare baserat på DBS Volante, Virage Coupé och V8 Vantage S Coupé.

Nej, här är det inga extra hästkrafter eller några kilon som kastats bort, tvärtom lär bilen nog väga mer. Köper du en av dom här specialvarianterna kan du förvänta dig guldtråd insydda i nackstöden, inte helt förvånande i form av drakar. Instrumentpanelen och Aston Martin-märkena blir guldbehandlade och varje bil har numrering på instegslisterna för att du ska veta just vilken drake du har köpt. 

Till stor del är det säkerligen ett jippo specifikt för mässan i Beijing, men det finns en allt växande trend där europeiska biltillverkare har lyft blicken mot Kina. Aston Martin planerar exempelvis att öppna elva nya återförsäljare enbart i Kina och nyligen rapporterade vi om Audi L e-tron, baserad på A6 - den populäraste Audin i kina.

Så efter nästa kinesiska nyår kan vi förvänta oss att ett antal Aston Martin Snake Edition kommer tillverkas.

88 drakar från Aston Martin
88 drakar från Aston Martin
88 drakar från Aston Martin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.