Bild
Nästa artikel
Aston Martin bekräftar ny modell

Aston Martin bekräftar ny modell

Nyheter

Aston Martins VD Dr. Ulrich Bez har bekräftat planer på en helt ny modell till sommaren - frågan om vad för bil kvarstår.

Bez pratade med Auto Express och berättade att Aston Martin måste göra något för att fira deras hundraårsjubileum. "Det kommer inte vara en DB9:a med ett jubileumsmärke och det kommer inte vara en begränsad upplaga som med One-77. Det här kommer vara en mainstream Aston." 

Utan att vilja utveckla mer så misstänks det handla om uppföljaren till DB9:an. Den har plåtats av WorldCarFans.com som fått tag i bilder både på iskörning och vad vi antar är utanför en av Astons byggnader. 

Än finns ingen annan info om modellen, men Aston brukar leverera och vi tror inte någon kommer bli besviken. Såvida det kanske inte är en SUV - då börjar vi bli skeptiska.

Aston Martin bekräftar ny modell
Aston Martin bekräftar ny modell
Aston Martin bekräftar ny modell

Kommentarer

#1
Bilofil
2012-05-04 09:29

Måtte inte Aston också blivit smittade av SUV-sjukan som sprider sig som ett aggresivt virus i bilvärlden. Ett sådant förfall skulle visa att man tappat känslan i utbyte mot ökad profit. En sorts prostitution.

Det finns redan mer än nog av SUV missfoster på marknaden för alla som tycker sånt kan vara kul.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.