Bild
Nästa artikel

BILDSPEL: Autoropa Malmö

67 bilder

Lyxbilsåterförsäljaren Autoropas nya lokaler utanför Malmö är hänförande. Vi var med vid invigningen. Se allt här.

Autoropa, återförsäljare för Ferrari, Maserati, Bentley och Land Rover, har öppnat nya lokaler utanför Malmö. Och det är lokaler som trotsar all beskrivning. Låt mig ändå försöka.

Anläggningen ligger i slutet av en lång gata i industriområdet Arlöv. Byggnaden blir pampigare ju närmare du kör och när det är dags att kliva in sker detta genom ett genom ett läckert plåtvalv.

Upplevelsen innanför är betagande. Ljust, luftigt högt i tak – en volym som skulle räcka för en internationell flygplatsterminal.

Att ett företag med fordon i så smal nisch satsar på denna jätteanläggning i Sverige är imponerande. Men så har det gått bra för Autoropa också. Tittar vi enbart på Ferrari så kom den första bilen till Sverige 1953 och sedan dess har beståndet växt till 1 200 bilar. En tredjedel av dem har Autoropa förmedlat, något man började med så sent som 2002.

Kommentarer

#1
littlebigger
2011-06-21 09:41

Måste söka jobb där!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.