Bild
Nästa artikel

BILDSPEL: BMW M Run 2011

48 bilder

Automobils ende BMW M-ägare, Oskar Carlquist, åkte till Västerås och träffade likasinnande med effektstarka BMW-bilar.

Med över 60 anmälda bilar bäddade årets träff av M Run för succé. Det var för sjätte året i rad som träffen ägde rum utanför M-bilar i Västerås.

En träff som när den startades av Tomas Aizelius, Tobias Törnqvist och Fredrik Kraft hade omkring 20 deltagare. På förmiddagen välkomnades alla utställare och bilarna ställdes i modellordning och i rätt vinkel, allt för fotograferna. Det bjöds på fralla och kaffe och mycket bilsnack, förstås.

Här fanns det mesta, från första generationens M3 i såväl absolut originalskick som toktrimmad med närmare 800 hk, M6 cabriolet, Z4M coupé, Z3M cabriolet och den alldeles nya 1-serie M coupé med knappt 70 mil på mätaren.

Bland besökarna fanns nyblivna småbarnsföräldrar, pensionärer på solstolar och övningskörare – en salig blandning.

Efter korvgrillningen varvades motorerna i gång och vi gav oss ut på natursköna, kurviga vägar för bilorientering. Vissa njöt av grönskan, andra luftade ur systemen ordentligt och bjöd på skönsång. Att ligga bakom en kompressormatad M3 som varvar ur är en upplevelse!

Dagen rundades av med prisutdelning i bilorienteringen, årets M-bil samt årets gäst. För en förstagångsbesökare som undertecknad är de fina bilarna men framför allt den trevliga stämningen och de glada människorna behållningen av träffen. Väl mött nästa år! 

Oskar Carlquist 
BMW M3 E36 1994

Taggar: Nyheter, Hem, BMW

Kommentarer

#1
Stephan540i
2011-10-22 18:41

Manfred med kungens M5-92 var bästa bilden! Oskar din M3 är en 93a byggd 93! 93 är första årsmodellen.

#2
Calle Carlquist
2011-10-23 21:51

Hej Stephan! Det är till och med en 1994 års modell. Felskrivningen korrigerad.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.