Bild
Nästa artikel

Galleri: Konceptbilen Ford Eros

Nyheter

Tidigare har Ford visat konceptbilen Eros, här har vi samlat bilder på bilen som ska komma att inspirera den nya Mustangen

Det är Mondeo och Eros (som för den delen inspirerat varandra) som har stått som inspiration för nästa Mustang, som sån tur var ska ha behållit sitt klassiska underbett. 

Enligt källor till Wall Street Journal överger man den "klassiskt futuristiska" designen och har istället tagit fram ett utseende som kombinerar konceptbilen Evos och den nuvarande generationens muskelbilsutseende.

Vad tycker du om Eros? Ris eller ros?

Kommentarer

#1
Paris escort girls
2012-11-17 08:00

Tack för dessa tips . En sak som jag också tror är att kreditkort tillhandahåller en 0 % ränta ofta lockar konsumenter tillsammans med noll intresse , omedelbar godkännande och lätt on-line överföring balans, men akta dig för de mest erkända faktor som kan leda till att 0 % lätt stadsdel räntan och dessutom kastar dig ut i dåliga hus snabbt. lyckönskningar !

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.