Bild
Nästa artikel
Lexus GS tuffar till sig

Lexus GS tuffar till sig

PREMIÄR

Lexus rycker nu skynket från nya GS. Modellen lanseras i Sverige under våren 2012 med hybriddrift, som Lexus GS 450h.

Fjärde generationen av Lexus GS premiärvisades under den gångna helgens bilutställning vid Pebble Beach i Kalifornien. Enligt den japanska tillverkaren är bilen den första som demonstrerar märkets nya filosofi vad gäller formgivning.

Modellen har fått en betydligt mer aggressiv framtoning, bland annat genom den omarbetade grillen och strålkastarna med lysdiodinlägg. Enligt Lexus har vägegenskaperna också förbättrats i och med det nya chassiet som fått nya hjulupphängningar och bredare spårvidd.

Bilen som debuterade i USA var en Lexus GS 350 med en V6-motor på 3,5 liter som ger 306 hästar och klarar sprinten 0-100 km/h på 5,7 sekunder. När bilen väl kommer till Sverige under våren 2012 blir det med hybriddrift och modellbeteckningen GS 450h.

Taggar: Nyheter, Hem, Lexus, Lexus GS
Lexus GS tuffar till sig
Lexus GS tuffar till sig
Lexus GS tuffar till sig
Lexus GS tuffar till sig

Kommentarer

#1
Adelina
2013-11-18 18:50

thanks for this post I know this if its off topic but I’m looking into strntiag my own weblog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% positive. Any recommenda

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.