Bild
Nästa artikel

Lexus LF-Gh – redan fler bilder

KONCEPT

Lexus kunde inte hålla sig tills salongens öppning. Nu kommer fler bilder på konceptbilen LF-Gh, ersättarens till GS.

Tillverkarna gör sig nu redo för bilsalongen i New York, 20 april öppnas mässgolvet. Hos Toyotas lyxbilsdivision är Lexus LF-Gh Hybrid Concept den stora nyheten.

Konceptbilen ska enligt Lexus betraktas som en förhandsvisning av en kommande sedan med fyra dörrar och en längd på 4,89 meter, med andra ord nästa generation GS.

Jämfört med nuvarande modell har Lexus LF-Gh Hybrid Concept ett nytt ansikte som ger en mer aggressiv framtoning. Detaljer värda att notera: kameror istället för sidospeglar, strålkastare med LED-teknik, baklyktor som sveper runt sidorna och strömlinjeformade dörrhandtag. Dessutom rullar konceptbilen på 20-tumshjul.

Lexus visar inga helbilder på inredningen och avslöjar heller inget om drivlinan, mer än att säga att det rör sig om en hybrid samt att bilen blir bakhjulsdriven.
 
Förhandsspekulationerna säger att produktionsvarianten av nya Lexus GS kommer att presenteras i höst eller i början av 2012.

Missa inte det stora bildspelet ovan!

Kommentarer

#1
Bilofil
2011-04-15 13:20

"Design by Starwars" är tydligen vad som gäller numera.

Det verkar som att allt fler bildesigners tävlar om vem som kan göra den mest groteska skapelsen och sen få ut den på marknaden.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.