Bild
Nästa artikel
McLaren expanderar till Stockholm!

McLaren expanderar till Stockholm!

Nyheter

I slutet av 2012 kommer en ny McLaren-återförsäljare stå redo i Stockholm och är en del av superbilstillverkarens plan på att ta sig an Skandinavien.

Efter att nyligen ha tagit sig in i Mellanöstern så är det här McLarens senaste drag för att expandera försäljningen av MP4-12C och de uppkommande McLaren modellerna. 

Autoropa kommer att sälja MP4-12C innan man färdigställt McLarens lokaler. Autoropa är mer än meriterade för att hantera McLarens senaste superbil, inte bara med sin långa historia av supersportbilar, utan också för att de är en av de få verkstäder som kan genomföra service på en McLaren F1.

"Jag är väldigt nöjd över att kunna bekräfta att Autoropa är vår nordiska återförsäljaren och en viktig partner i våra planer att lansera McLaren Automotive och 12C runt världen." säger Antony Sheriff hos McLaren. 

"Med en rik bakgrund inom motorsport, och många sportbilsentusiaster, kommer regionen att bli en viktig faktor för vår succé i Europa. För att vara en del av McLaren-familjen så är det viktigt att våra återförsäljningspartners förstår vår verksamhet, våra kunder och den teknologiska innovation som finns i hjärtat på 12C. Autoropa var den självklara kandidaten ur det hänseendet och kommer vara en perfekt introduktion in i Sverige och genom hela den nordiska regionen för McLaren Automotive" fortsätter han.

Filip Larsson, VD på Autoropa, kommenterar: "Det är en stor ära att få vara en del av McLaren Automotives projekt. Det finns mycket tydligt engagemang och förväntning från kunder som väntar på att märket ska anläda i norden. Som en servicepartner till den legendariska McLaren F1 så har jag sett den extraordinära nivå av service som McLaren erbjuder sina kunder. Jag är väldigt ivrig att få vara involverad i återförsäljningen och servicen av den hisnande 12C och de framtida modellerna från McLaren"


I och med sin expansion till Norden finns nu McLaren verksamma i 21 marknader. 

Vi väntar med spänning på att McLaren ska visa sina nya lokaler. Baserat på vad vi sett i Drives dokumentär om fabriken så är förväntningarna högt ställda. 

Diskutera: Vart tror du McLaren kommer husera någonstans?

Kommentarer

#1
BJK
2012-06-19 11:57

Hoppas på någon riktigt maffig byggnad, gärna i glas så det blir vackert från utsidan. Skulle inte förvåna mig om det är vid Kungsträdgården med alla andra dock. Kul iaf!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.